Omgaan met stress, presteren onder druk

Introductie

Iedereen heeft weleens te maken met stress. Als er thuis of op het werk veel van je gevraagd wordt. Bij financiĆ«le zorgen, problemen op het werk of wanneer je te maken krijgt met ziekte en verliezen. Stress kan je prestaties beĆÆnvloeden en belemmeren.
Wanneer je te maken krijgt met stress is het belangrijk dit te herkennen. Het herkennen van stress en de erkenning hiervan zijn belangrijke onderdelen van deze training. Wat gebeurt er in je lichaam wanneer je stress ervaart en hoe kun je hier op dat moment mee omgaan.

Tijdens deze training behandelen we twee vormen van stress en krijg je tools aangeleerd om ondanks de stress te blijven presteren. De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor persoonlijke aandacht mogelijk is. Tijdens de training zullen we gebruik maken van persoonlijke voorbeelden, we spiegelen met deelnemers. Door de verschillende trainingstechnieken zien we een kwetsbaarheid van personen die maakt dat deze training heel waardevol is voor deelnemers die zich daarvoor openstellen.

Wat is de inhoud

Aan het einde van de training heb je inzicht in:

  • Het herkennen en erkennen van stress;
  • Hoe stress belemmerd kan werken bij het presteren;
  • Het onderscheiden van twee soorten stress;
  • Herkennen van de fysiologische kenmerken van stress die het lichaam creĆ«ert;
  • Tools die je kunt inzetten om te blijven presteren ondanks de stress.
Meer informatie

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen binnen de politie die in zijn of haar werk te maken krijgt met stress en wil leren hoe hij ondanks deze stress kan blijven presteren onder druk.

Duur en locatie van de training
Deze interactieve training duurt Ć©Ć©n dagdeel en wordt gegeven op onze locatie in Baarn.

Trainingsdata
De eerstvolgende data zijn:
10 juli 2024Ā  8:00-12:00
4 september 2024 8:00-12:00

Groepsgrootte
Op dit moment bieden wij deze training alleen voor groepen aan. Waarbij het minimum aantal deelnemers 7 is en het maximum 12. Indien het minimale aantal 2 weken voor aanvang van de training niet is bereikt wordt de training geannuleerd.

Certificaat
Aan het einde van de training ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Kosten
De kosten per deelnemer voor deze training zijn ā‚¬475,-
Onze trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Meer informatie
Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.