Ledenscholing

Ben je een toegewijde medewerker van de politie die streeft naar het uitbreiden, vernieuwen of bijscholen van vaardigheden?

Samen Sterker

Het Instituut voor Veiligheid, onder het motto “Samen Sterker,” zet zich in als kenniscentrum voor voortdurende kennisontwikkeling en groei in de veiligheidssector. In samenwerking met organisaties en professionals streven we ernaar om Ledenscholing te versterken en daarmee de veiligheid te vergroten. We bieden exclusieve, op maat gemaakte opleidingen en trainingen in samenwerking met belangrijke partners, waaronder de vakbonden, de Politieacademie en het Ministerie van Justitie & Veiligheid.

Ben je een toegewijde medewerker van de politie die streeft naar het uitbreiden, vernieuwen of bijscholen van vaardigheden? Het Instituut voor Veiligheid biedt nu de mogelijkheid om dit te realiseren. In samenwerking met onze partners verzorgen wij opleidingen die voldoen aan de eisen van de Politieacademie, gericht op diverse functieprofielen.

Als vakbondslid krijg je exclusieve toegang bij het Instituut voor Veiligheid tot onze Ledenscholing. We begrijpen dat jouw behoeften uniek/persoonlijk zijn, daarom bieden wij op maat gemaakte scholing die aansluit op jouw specifieke eisen en ambities binnen de veiligheidssector.

 • Workshops en trainingen:
  Afgestemd op de uiteenlopende behoeften van onze leden met een breed scala aan educatieve mogelijkheden.
 • Flexibele leerroute:
  Kies zelf de weg die je wilt bewandelen in je leertraject en maak gebruik van op maat gemaakte ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Directe betrokkenheid bij innovaties:
  Houd jezelf geïnformeerd over de recentste inzichten en technologische ontwikkelingen in de veiligheidssector.
 • Professionele gemeenschap:
  Word lid van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals en benut de mogelijkheden tot ervaringsuitwisseling en netwerken.

Kies voor ledenscholing en ontdek hoe je jouw unieke professionele pad vormgeeft, terwijl je bijdraagt aan de groei van de veiligheidssector.

Waarom kiezen voor Instituut voor Veiligheid?

Jouw weg naar professionele ontwikkeling

Als politiemedewerker wil je jouw professionele vaardigheden verbreden, vernieuwen of bijscholen om beter te presteren in de veiligheidssector. Onze rol is om jou te voorzien van de juiste middelen, door kwalitatieve en op maat gemaakte opleidingen aan te bieden die voldoen aan de eisen van de Politieacademie.

Ontsnap aan stilstand in je carrière

Bij het Instituut voor Veiligheid begrijpen we dat het soms voelt alsof je niet genoeg groeit in je werk, omdat je niet altijd de juiste opleidingen kunt volgen die precies passen bij wat jij nodig hebt. Ook kan het lastig zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de veiligheidssector.

Boost je carrière

Onze opleidingsprogramma's helpen je bij professionele groei door flexibele leermogelijkheden te bieden. Door actief deel te nemen aan onze opleidingsprogramma's en ervaringen te delen tussen professionals, zorgen we samen ervoor dat je leermogelijkheden altijd actueel zijn en voldoen aan de eisen van de Politieacademie.

Hoogwaardige scholing versterk je carrière

Ledenscholing zorgt ervoor dat jij profiteert door hoogwaardige en op maat gemaakte scholing te kunnen volgen. Hierdoor verbeter je niet alleen je vaardigheden, maar vergroot je ook je werktevredenheid en bouw je aan een sterker professioneel netwerk. Richt je vandaag nog op relevante opleidingen die je ook direct in de praktijk weer kunt toepassen.

Ben jij ook een Politiemedewerker die een stap verder wil?

Het Instituut voor Veiligheid ondersteunt politiemedewerkers in hun professionele ontwikkeling door kwalitatieve, op maat gemaakte opleidingen aan te bieden die voldoen aan de eisen van de Politieacademie. Het instituut begrijpt de uitdagingen van carrièrestilstand en biedt flexibele leermogelijkheden om groei te bevorderen, waarbij deelname aan programma’s en ervaringsuitwisseling met professionals de actualiteit waarborgen. Hoogwaardige scholing, specifiek voor leden, versterkt niet alleen vaardigheden maar bevordert ook werktevredenheid en de opbouw van een professioneel netwerk.

Heeft jouw organisatie behoefte aan politie opleidingen? Of wil jij doorstromen naar een andere functie en heb je daarvoor bijscholing nodig?