voor Politievakbonden

Geloof in de kracht van kennis en voortdurende ontwikkeling binnen de veiligheidssector.

Waarom kiezen het Instituut voor Veiligheid

Bij het Instituut voor Veiligheid staat één overtuiging centraal: geloof in de kracht van kennis en voortdurende ontwikkeling binnen de veiligheidssector. Als vakbonden die zich inzetten voor de belangen van politiemedewerkers begrijpen jullie als geen ander de waarde van voortdurende groei en professionalisering. 

Ons doel is om de veiligheid te vergroten, niet alleen voor de politiemedewerkers die jullie vertegenwoordigen, maar ook voor alle burgers die zij beschermen. We willen een onafhankelijke bron van kennis en inzicht zijn en organisaties in de veiligheidssector versterken. 

Het Instituut voor Veiligheid is geen op zichzelf staande instelling, maar een kenniscentrum dat nauw samenwerkt met organisaties en professionals binnen het veiligheidsdomein. We begrijpen dat jullie unieke behoeften hebben en daarom bieden we op maat gemaakte opleidingen en trainingen. Als coöperatie werken we o.a. in samenwerking met de Politieacademie en het Ministerie van Justitie & Veiligheid om her-, om- en bijscholingstrajecten mogelijk te maken.

Wat we te bieden hebben, gaat verder dan kennis. We bieden een uitgebreid netwerk en deskundige kennis over het veiligheidsvak. Samen met de beste partners in de sector organiseren we opleidingen en trainingen van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om het vakmanschap van politiemedewerkers te versterken en ontwikkelingskansen te bieden. We willen praktisch toepasbare kennis en vaardigheden delen, wat niet alleen de individuele medewerkers ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een veiliger en professioneler veiligheidsdomein. Samen zorgen we voor een sterker en veiliger politiekorps.

Ook voor Politiemedewerkers

Het Instituut voor Veiligheid is er speciaal voor jullie, omdat wij geloven in de kracht van voortdurende kennis en ontwikkeling binnen de veiligheidssector. Ons doel is duidelijk: het vergroten van de veiligheid voor jullie, jullie collega’s en alle burgers die jullie beschermen.

Wil jij doorstromen binnen de politie of ben je op zoek naar een training over cybercriminaliteit voor agenten?