voor Politiemedewerkers

Omdat wij geloven in de kracht van voortdurende kennis en ontwikkeling.

Waarom kiezen het Instituut voor Veiligheid

Het Instituut voor Veiligheid is er speciaal voor jullie, omdat wij geloven in de kracht van voortdurende kennis en ontwikkeling binnen de veiligheidssector. Ons doel is duidelijk: het vergroten van de veiligheid voor jullie, jullie collega’s en alle burgers die jullie beschermen. 

Hoe doen we dat? Wij zijn een kenniscentrum dat nauw samenwerkt met organisaties en professionals in het veiligheidsdomein, met inbegrip van de politie. Als coƶperatie, opgericht door de vakbonden ACP en NPB, werken we samen met de Politieacademie en het Ministerie van Justitie & Veiligheid om ervoor te zorgen dat jullie toegang hebben tot de beste her-, om- en bijscholingsmogelijkheden.

Bij het Instituut voor Veiligheid beschikken we over een uitgebreid netwerk en deskundige kennis binnen de veiligheidssector. We organiseren hoogwaardige opleidingen en trainingen in samenwerking met de beste partners in de sector. Ons doel is om jullie vakmanschap te versterken en ontwikkelingskansen te bieden, zodat jullie effectiever kunnen bijdragen aan een veiligere samenleving.

Kortom, wij zijn jullie bron voor groei, kennis en expertise in de veiligheidssector. Laten we samenwerken aan een veiligere en professionelere toekomst. Neem contact met ons op, want bij het Instituut voor Veiligheid staat jullie veiligheid en professionele ontwikkeling centraal.

Ook voor Politievakbonden

Bij het Instituut voor Veiligheid staat Ć©Ć©n overtuiging centraal: geloof in de kracht van kennis en voortdurende ontwikkeling binnen de veiligheidssector. Als vakbonden begrijpen jullie als geen ander de waarde van voortdurende groei en professionalisering

Wil jij doorstromen binnen de politie of ben je op zoek naar een training over cybercriminaliteit voor agenten?