IvV Podcast: Wegenverkeerswet Artikel 6

In deze podcast gaat Theo Oskam, directeur van Instituut voor Veiligheid, in gesprek met Ivar Goedings, jurist en docent,over verschillende politiewetten. In deze podcast staat Wegenverkeerswet Artikel 6 Centraal.

IvV Podcast: Wegenverkeerswet Artikel 5

Theo Oskam, directeur van het IvV, gaat in deze podcast serie in gesprek met Ivar Goedings, jurist en docent, over de Wegenverkeerswet. Centraal in deze podcast: Wegenverkeerswet Artikel 5

IvV Podcast: Wegenverkeerswet Artikel 5a

Theo Oskam, directeur van het IvV, gaat in deze podcast serie in gesprek met Ivar Goedings, jurist en docent, over de Wegenverkeerswet. Centraal in deze podcast: Wegenverkeerswet Artikel 5a.

IvV Podcast: Politiewet 2012 Artikel 3

Theo Oskam, directeur van het IvV, gaat in deze podcast serie in gesprek met Ivar Goedings, jurist en docent, over de Politiewet. Centraal in deze podcast: Politiewet 2012 Artikel 3, “wat is de taak van de politieambtenaar?”

IvV podcast: Politiewet 2012 Artikel 7

Theo Oskam, directeur van het IvV, gaat in deze podcast serie in gesprek met Ivar Goedings, jurist en docent, over de Politiewet. Centraal in deze podcast: Politiewet 2012 Artikel 7,Ā  “Wat zijn de bevoegdheden van de politie?”