Workshop Interactiekunde

Spreker

Gonny Sporre-Peereboom

Reserveren

Reserveren gesloten

Wanneer

11-09-2024    
13:00 - 17:00

De kleinste gebaren vertellen het grootste verhaal …

In een wereld, waarin woorden vaak een hoofdrol krijgen, kan het makkelijk gebeuren dat de kracht van non-verbale signalen over het hoofd worden gezien. Toch is het vermogen om verbinding te maken zonder woorden een essentiële vaardigheid in ons dagelijks leven. Non-verbale intelligentie omvat het begrijpen en interpreteren van lichaamstaal, houding en gezichtsuitdrukkingen. Door de subtiele signalen te herkennen en erop te reageren kunnen we verbinding leggen en vertrouwen opbouwen.

Tijdens de workshop interactiekunde met het accent op non-verbaal gedrag ontdek je hoe je met houding, positie en openheid kunt variëren. Door te oefenen met paarden ontstaat een unieke leerervaring. Overigens is een interactie met een paard ook mogelijk op veilige afstand! De deelnemer staat bij ons centraal en dus ook zijn of haar leerbehoefte.

Resultaat

Je ontdekt tijdens de workshop dat het niet alleen gaat om wat je zegt, maar ook over hoe je jezelf presenteert en luistert naar anderen. Je leert non-verbale signalen herkennen en kunt op basis daarvan ware motieven onthullen. Je leert hoe je ongemak en comfort in interacties onderscheidt en begrijpt. Ook krijg je inzicht in hoe je op een ander overkomt en hoe je daarop kunt bijsturen. Kortom, je ondervindt de kunst van het lezen tussen de regels.

Locatie

Poppel (BE), net over de grens bij Tilburg  (middels eigen vervoer)

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt. Toch interesse? Stuur dan een e-mail naar ledenscholing@instituutvoorveiligheid.nl