Veerkracht versterken & Vermoeidheid Verminderen

Spreker

Bruce Bhawan

Reserveren

Reserveren gesloten

Wanneer

20-06-2023    
10:00 - 16:30

Waar

Baarn
Tolweg 5, Baarn, 3741LM

De chaotische wereld om ons heen verandert ons gedrag. Wij hebben het steeds drukker en dagelijks gaan duizenden gedachten door ons hoofd. Herken jij dit? Hoe lastig is het bijvoorbeeld om je mobiele telefoon even weg te leggen? Daarmee heb je immers alle informatie binnen handbereik. Wij raken steeds meer verslaafd aan impulsen. Af- en verleidingen liggen op de loer.

Verschillende factoren zorgen ervoor dat je (on)bewust gestresst of ‘overprikkeld’ raakt. Ook het (onregelmatige) politiewerk heeft zoals je weet invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Dit alles maakt het lastiger om weer op te laden, te ontspannen en te herstellen. Wat kun je hier aan doen? Politieman en vitaloog Bruce Bhawan heeft deze training speciaal ontwikkeld voor politiemensen die meer energie willen vasthouden en weer zelf de regie willen pakken. In deze training gaan wij dieper in op een aantal lifestyle tips en leer je:

  • om energiek te kunnen blijven ondanks stressvol werk en een druk privĂ©leven;
  • wat de invloed is van je werk, je omgeving, impulsief gedrag en gewichtsbeheersing;
  • verschillende interne en externe oorzaken van stress en hoe ermee om te gaan;
  • hoe je kunt voorkomen dat je hoofd snel ‘vol’ zit;
  • hoe je bepaalde zaken in je privĂ©leven organiseert waardoor je mentale uitputting kunt reduceren;
  • hoe je door bepaalde bewegingen, eten en slaap sneller kan herladen

Trainer Bruce Bhawan
Bruce is gediplomeerd vitaloog (vitaliteitscoach en -adviseur), werkt al ruim 25 jaar bij de politie
en zit zelf ook nog ‘vol’ in de onregelmatigheid. Hij geeft inmiddels al meerdere jaren trainingen. Door de combinatie van zijn politiewerk
met zijn werk als vitaloog sluit deze training perfect aan bij jouw werkzaamheden binnen de politie, of je nu in de uitvoering (operationeel)
werkt of in de ondersteuning actief bent.

 

Reserveren

Er kunnen op dit moment geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement. Toch interesse? Stuur dan een e-mail naar ledenscholing@instituutvoorveiligheid.nl