Storytelling

Spreker

Sandra de Snoo

Reserveren

Reserveren gesloten

Wanneer

17-10-2024    
10:00 - 16:00

Waar

Baarn
Tolweg 5, Baarn, 3741LM

Storytelling : Zet jezelf, jouw idee of project in de schijnwerpers

Storytelling is niet meer weg te denken! De noodzaak om je authentiek, aansprekend en helder uit te spreken, goed te luisteren en te weten hoe je een ander uitnodigt om verhalen te delen, wordt steeds belangrijker. Verbinding is waar we allemaal, (on)bewust, naar op zoek zijn. Binnen en buiten de politie.

Wat leer je in de training?
Wat is een goed verhaal? Welke ingrediƫnten moet je toevoegen om te zorgen dat luisteraars aan je lippen hangen en wat kun je beter achterwege laten? Wat levert het luisteren naar verhalen je op en hoe kun je doelgericht verhalen verzamelen? In deze training leer je het allemaal. Theorie wordt afgewisseld met aansprekende voorbeelden en je gaat vooral veel doen. Na deze training ben je in staat om storytelling direct toe te passen. Hoe mooi is dat!

 

Over de trainer
In 2017 nam Sandra na 22 jaar ontslag bij de politie. Ze besloot de liefde voor het communicatievak en verhalen op interim en freelance basis in te zetten. Alles wat te maken heeft met mensen, drijfveren, normen en waarden en overtuigingen, kan rekenen op haar aandacht en belangstelling. Sandraā€™s storytellingkennis is de kers op de taart bij alles wat ze doet. De inhoud van een goed verhaal en de kunst van het luisteren is net zo belangrijk voor haar als de manier waarop je een verhaal vertelt.

Ben je geĆÆnteresseerd? Schrijf je dan snel in voor deze workshop!

Reserveren

Dit evenement is volgeboekt. Toch interesse? Stuur dan een e-mail naar ledenscholing@instituutvoorveiligheid.nl