Vitaal en gezond in de 21e eeuw!

Spreker

Evelyne en Elysa Kramer

Reserveren

Reserveren gesloten

Wanneer

30-10-2023    
16:00 - 18:00

Waar

Baarn
Tolweg 5, Baarn, 3741LM

Vitaal en gezond in de 21e eeuw. Geef je lichaam de boost die het nodig heeft om zichzelf te helen!

 

Omschrijving:
Zou het niet mooi zijn als wij in staat zijn om de energie in ons lichaam te verbeteren? Want dan kan er iets bijzonders gebeuren: ons lichaam kan door de vernieuwde energie zichzelf helen en doen wat het moet doen en loslaten wat de balans verstoord en genezing in de weg staat.
Straling, elektromagnetische velden, gifstoffen uit het milieu, slechte voeding, stress, traumaā€™s etc. putten onze cellen uit en beĆÆnvloeden de optimale lading negatief, waardoor zich problemen kunnen manifesteren in de geest en in het lichaam.
Iedere cel in ons lichaam – botten, huid, zenuwstelsel, spieren – is geladen met elektriciteit net als bij een kleine batterij. Deze bio-elektriciteit stelt ons brein in staat om signalen naar ons lichaam te sturen, waardoor wij ons hebben kunnen ontwikkelen van eiblaasje tot baby maar ook ons lichaam ā€˜weetā€™ hoe het zichzelf wonden kan helen.

Hoe werkt het EES Energy Enhancement System?
Ons lichaam is een geweldig en geavanceerd systeem dat, onder de juiste omstandigheden, het vermogen heeft om zichzelf te genezen en gezond te blijven.
EES genereert een energieveld op basis van bio-active Scalar energie. Het verblijven in dit energieveld kan helpen de effecten van storende frequenties in het lichaam te elimineren en teniet te doen terwijl het de energie op celniveau optimaliseert tot 70-90 millivolt. Dit is conform de originele blauwdruk van ons lichaam. Naarmate de cellen worden geladen beginnen alle toxines in de cel te worden vrijgegeven. Onderzoek heeft aangetoond dat sessies in een EES kunnen leiden tot DNA-reparatie en worden stamcellen in het eigen lichaam geactiveerd. Deze technologie creƫert de optimale omgeving voor ons lichaam en verbetert de circulatie, zuurstofopname en verhoogt de energie in de cellen. In deze toestand kan het lichaam zich verjongen en zijn algehele gezondheid en balans herstellen.

Het EESystem is klinisch bestudeerd door meerdere externe partijen.

Trainsters Evelyne en Elysa Kramer:
Evelyne en Elysa zijn zussen, Evelyne is graphic designer en art director met een studio in Rotterdam. Elysa is werkzaam geweest in het HR domein en daarnaast trainer en coach. Eerder hebben zij samengewerkt in projecten als Wonderspel en Mapping the Future en hebben nu – mede ingegeven door de ziekte van Elysa in 2021 – door de zoektocht naar alternatieve geneeswijzen het EES system ontdekt. Het EESsystem is ontwikkeld door Dr. Sandra Rose Michael en wordt al twintig jaar volop gebruikt in de Verenigde Staten. In de loop van 2023 openen Evelyne en Elysa het eerste EES Center in Hilversum waar via computers en schermen een zodanig energieveld wordt gecreĆ«erd in een ruimte. Verblijven in deze Energy Room is voldoende voor de lichaamscellen om energie te krijgen, te herstellen en gifstoffen op te ruimen.

 

Reserveren

Er kunnen op dit moment geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement. Toch interesse? Stuur dan een e-mail naar ledenscholing@instituutvoorveiligheid.nl