Themabijeenkomst PTSS

Spreker

Dick Kleijn

Reserveren

Reserveren gesloten

Wanneer

19-10-2023    
16:00 - 18:00

Waar

Baarn
Tolweg 5, Baarn, 3741LM

Omschrijving
Werken in het politievak brengt risico’s met zich mee. Een veelvoud aan zware incidenten en vaak menselijk leed onder ogen zien zijn aspecten waar je mee te maken krijgt. Naast de toename van mentale druk die er steeds vaker op de politiemens binnen de maatschappij wordt gelegd, kan het je soms te veel worden. Gevolg is dan vaak mentale overbelasting en morele dilemma’s waar je tegenaan loopt. Hoe fijn is het dan dat je een luisterend oor vindt bij een ervaringsdeskundige collega. Stichting Politie Veteraan vangt al ruim vijf jaar mentaal overbelaste collega’s op vanuit gelijkwaardigheid. Met deze enorme schat aan ervaring willen de collega’s graag hun ervaringen en visie delen in samenwerking met de Nederlandse Politiebond.

Na afloop is er een borrel om over dit onderwerp samen nog door te praten.

Trainer Dick Kleijn
Dick Kleijn, Zeeuw van geboorte is na een loopbaan bij de Koninklijke Marechausse in 1983 overgestapt naar de politie Flevoland. Tot 2015 werkzaam geweest in de operatiĆ«n en het politievak in de breedte doorlopen. In 2015 is bij hem PTSS vastgesteld in een verlaat stadium. Deze ervaring heeft hem doen specialiseren in het onderwerp PTSS en is hij dagelijks bezig collegaā€™s hierbij te ondersteunen en deelt hij graag zijn opgedane ervaring.

 

Reserveren

Er kunnen op dit moment geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement. Toch interesse? Stuur dan een e-mail naar ledenscholing@instituutvoorveiligheid.nl