BOA Academie

Bij de BOA Academie streven we ernaar om jouw toekomst als BOA te versterken.

Van bevoegd naar startbekwaam tot vakvolwassen

We zijn toegewijd aan het bieden van ondersteuning voor jouw ontwikkeling, op een domein-overstijgende manier. Ons doel is om jouw carriĆØremogelijkheden te vergroten en jouw competenties te ontwikkelen, zodat je kunt groeien en excelleren in jouw vakgebied. We bieden een doorlopende leerlijn aan, die je begeleidt van bevoegdheid tot startbekwaamheid en uiteindelijk naar vakvolwassenheid. Bij de BOA Academie willen we je inspireren en empoweren om jouw volledige potentieel als BOA te bereiken. Samen creĆ«ren we een betere en veiligere samenleving.

We zien dat jij een steeds prominentere rol speelt in onze maatschappij en we willen deze transitie naar leefbaarheid en veiligheid volledig ondersteunen en versterken. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met ketenpartners binnen de veiligheidssector.

Als BOA Academie zijn we trots om onderdeel te zijn van het Instituut van Veiligheid, waardoor we jou toegang kunnen geven tot de nieuwste innovaties, expertise en middelen. We willen jou ondersteunen in jouw professionele ontwikkeling en bijdragen aan een veiligere en betere samenleving.

De vier belangrijkste pijlers

Doorlopende leerlijn

De doorlopende leerlijn is er om te voorzien in alle opleidingsbehoeften van BOA's. We bieden een breed scala aan trainingen aan om ervoor te zorgen dat BOA's voortdurend kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen in hun carriĆØre.

HR-ondersteuning

Klaar staan voor HR-vragen en zo ondersteuning bieden bij persoonlijke ontwikkeling. Met persoonlijke ontwikkelingsbudgetten stimuleren wij BOA's om vaardigheden en competenties te verbeteren, zodat doorgroeimogelijkheden mogelijk worden.

Gespecialiseerde docenten

Klaar staan om specifieke probleemsituaties aan te pakken. We begrijpen dat elke situatie uniek is en vereist een gerichte en op maat aanpak. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en bieden waardevolle begeleiding en ondersteuning.

Specialistische taken

Taken zoals evenementen en motorrijdersbegeleiding. We selecteren de 'beste jongen en meisjes van de klas' om deze taken uit te voeren, waardoor we het absolute 'neusjes van de zalm' van de BOA-sector kunnen inzetten. Dit stelt ons in staat om uitmuntende diensten te leveren en ons te onderscheiden in de markt.

Wat doet de BOA Academie voor jou?

Bij de BOA Academie streven we ernaar om een dynamische en holistische aanpak te bieden om aan de diverse behoeften van BOA’s te voldoen. Onze strategie is gebaseerd op vier belangrijke pijlers die onze unieke waardepropositie vormen.

Onze pijlers zijn gebaseerd op het leveren van hoogwaardige educatie, het bevorderen van persoonlijke groei, het bieden van specialistische expertise en het uitvoeren van gespecialiseerde taken.

BOA Academie geslaag Instituut voor Veiligheid

Trainingen, opleidingen en workshops die werken aan vakmanschap van BOA's

De BOA Academie is een initiatief van werknemers (vakbond BOA ACP) en een aantal vertrouwde partners. Wij helpen werkgevers door ze toegang te geven tot kwalitatieve diensten en producten voor hun medewerkers. Diensten en producten die bijdragen aan het vergroten van het vakmanschap van BOA’s. Onze partners bieden elk een selectie van opleidingen aan.

De BOA Academie staat voor kwaliteitsborging binnen het BOA-domein. We werken samen met ketenpartners, bieden kansen via ons uitgebreide netwerk.